Mejoto’s

Onder deze naam speelt onze jeugd. Mejoto’s staat voor Meerns jongerentoneel. Er zijn 3 Mejoto groepen van 10 kinderen met 2 begeleiders per groep.

De groepen zijn voornamelijk op leeftijd ingedeeld.

Mejoto’s 1: ongeveer 9 tot 12 jarigen,
Mejoto’s 2: ongeveer 12 tot 15 jarigen,
Mejoto’s 3: ongeveer 15 tot 18 jarigen

De Mejoto’s spelen 2 producties per jaar, een in het voorjaar en een in december.
Alle kinderen hebben in ieder stuk een rol.
Per productie zijn er 2 speelavonden, namelijk op zaterdagavond en zondagmiddag.

Elke vrijdagavond wordt er van 19.00 tot 20.45 uur gerepeteerd in De Schalm. Indien de regisseur dit wenselijk acht kunnen er extra repeteer avonden ingelast worden.

In de zomer en kerst schoolvakanties zijn er geen repetities.
Aan het begin van ieder seizoen ( augustus/ september) wordt de nieuwe groepsindeling, de begeleiding en de huisregels bekendgemaakt.

https://www.tovedem.nl/wp-content/uploads/2023/03/PlaatjeMejotoapril2023.jpg

Aankomende voorstelling

Mejoto’s voorjaar 2023

Mejotos 1: Het Museum

Een museum is een plek waar veel mooie en waardevolle spullen staan die iedere dag bewonderd worden door vele bezoekers. In ons museum hangen schilderijen. Maar tijdelijk is er ook een kostbare diamant te bewonderen die geveild zal worden. Weten we wel echt alles van de schilderijen die we bekijken? De beveiliging moet extra maatregelen treffen en rondes lopen vanwege de diamant die ook volop in het nieuws is. Wat een onzin! Wat kan er nou gebeuren in zo n saai museum? Misschien wel meer dan we denken….

Wat begint als een normale dienst voor onze bewaakster Gitta eindigt met een spannende en onverwachte wending! Toch niet zo saai dus!

Mejoto s 1 nodigen u uit om een kijkje te nemen in hun museum na sluitingstijd.

Stuk en regie Britt Emelaar en Monika Boekman

Mejotos 2: Maffia Paradise

Luciano is een beruchte maffia baas. Hij behandeld zijn personeel alles behalve goed. Zijn handlangers zijn niet het meest snugger maar gelukkig heeft hij ook de politie in zijn zak. Hoe lang gaat zijn personeel dit volhouden? En is alles wel wat het lijkt? Je ziet het in Maffia Paradise. Een uniek maffia stuk met een bijzondere combinatie van komische en duistere momenten.

Tekst en regie: Tim van der Veen en Sandra de Keyzer

Mejotos 3: Gajes in de Bajes.

In gevangenis zoals deze zie je niet vaak! Eentje vol met vrouwen. Waarom zitten ze hier? Wat gaat er allemaal mis? Je zal denken dat de bewaking alles goed in de gaten houd maar dat blijkt wel anders te zijn! Hoe gaat dit aflopen? Dat zullen we zien!

Regie: Suzanne Slaterus en Noah de Keyzer


Sponsoren