Mejoto’s

Onder deze naam speelt onze jeugd. Mejoto’s staat voor Meerns jongerentoneel. Er zijn 3 Mejoto groepen van 10 kinderen met 2 begeleiders per groep.

De groepen zijn voornamelijk op leeftijd ingedeeld.

Mejoto’s 1: ongeveer 9 tot 12 jarigen,
Mejoto’s 2: ongeveer 12 tot 15 jarigen,
Mejoto’s 3: ongeveer 15 tot 18 jarigen

De Mejoto’s spelen 2 producties per jaar, een in het voorjaar en een in december.
Alle kinderen hebben in ieder stuk een rol.
Per productie zijn er 2 speelavonden, namelijk op zaterdagavond en zondagmiddag.

Elke vrijdagavond wordt er van 19.00 tot 20.45 uur gerepeteerd in De Schalm. Indien de regisseur dit wenselijk acht kunnen er extra repeteer avonden ingelast worden.

In de zomer en kerst schoolvakanties zijn er geen repetities.
Aan het begin van ieder seizoen ( augustus/ september) wordt de nieuwe groepsindeling, de begeleiding en de huisregels bekendgemaakt.

Aankomende voorstelling

Mejoto’s juni 2019

Mejoto’s 1:

Wanneer er een nieuwe leerling in de klas komt, duurt het niet lang voordat haar talent wordt ontdekt door drie muzikale klasgenoten. Samen vormen zij een band die al snel razend populair is. Tevergeefs probeert de lerares haar leerlingen in toom te houden. De band repeteert tot in de late uurtjes, waardoor school erbij inschiet! Er is tijd en creativiteit nodig om mooie muziek te maken, dus het helpt niet dat ook de ouders zich ermee gaan bemoeien… Dat zorgt voor veel spanning, discussie en druk van buitenaf… Volgen ze hun passie of hun verstand?

 

Mejoto’s 2:

Ook dit jaar is het weer zover, drie vriendinnen op leeftijd komen bijeen om de verjaardag van hun beste vriendin Valencia te vieren. Ze hebben een pokeravondje georganiseerd compleet met glazen whisky en sigaren. Ze blikken terug op hun vroegere avonturen. Vandaag lijken alle herinneringen lijken weer werkelijkheid te worden.

 

Mejoto’s 3:

Een nette buurt met allemaal nette mensen, tot de familie Kruiskamp intrede doet in een mooi huis. Geholpen door de gemeente dienen zijn in de buurt te integreren. Helaas gaat dat tot nu toe niet heel gemakkelijk… De familie Kruiskamp is namelijk geen standaard familie. De buren van de familie Kruiskamp en de plaatselijke huistherapeut, die zelf ook enige moeite hebben om zich normaal te gedragen, hebben grote moeite met het gedrag van de nieuwe inwoners. Ben je benieuwd hoe een dag uit het leven van deze familie er uitziet? Kom dan kijken!

undefined

Sponsoren