Cloos

Is de jongerengroepering van Tovedem en bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 leden. Als je op 1 september 17 jaar bent mag je lid worden van Cloos.

Cloos speelt 1 productie per jaar. Per productie zijn er twee speelavonden namelijk de vrijdag en zaterdagavond. Elke vrijdagavond wordt er gerepeteerd van 21.00 tot 22.30 uur. Indien de regisseur dit wenselijk acht kunnen er extra repeteer avonden ingelast worden.
In de zomer en kerst schoolvakanties zijn er geen repetities.

Cloos probeert om in al zijn stukken vernieuwend toneel te spelen. Dit doen zij op hun eigen Cloos manier en elke voorstelling biedt dan ook nieuwe verrassingen.
Cloos heeft net haar eerste bijeenkomst in de nieuwe formatie gehad en zal in september beginnen met repeteren voor hun nieuwe stuk.​​

Aankomende voorstelling

Hotel te koop!

Regie: Bram Hendriks & Suzanne Slaterus

Hotel te Koop?

Waar? Nou bij Cloos!
Een hotel dat wat al wat jaartjes mee gaat, een excentrieke koper, een kritische schrijver en onhandig personeel maken het de hotelbaas niet makkelijk om het hotel te verkopen. Bent u in de stemming voor een avondje heerlijk toneel, waarbij u weer eens lekker kan lachen? Cloos bedient u op uw wenken met deze vrolijke klucht.

De Uitvoeringsdata zijn wel net even anders. Cloos is te zien op vrijdag avond om 20.00 uur en op zondag om 14.00 uur. De zaal zal een half uur voor de start open gaan.


Sponsoren