Cloos

Is de jongerengroepering van Tovedem en bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 leden. Als je op 1 september 17 jaar bent mag je lid worden van Cloos.

Cloos speelt 1 productie per jaar. Per productie zijn er twee speelavonden namelijk de vrijdag en zaterdagavond. Elke vrijdagavond wordt er gerepeteerd van 21.00 tot 22.30 uur. Indien de regisseur dit wenselijk acht kunnen er extra repeteer avonden ingelast worden.
In de zomer en kerst schoolvakanties zijn er geen repetities.

Cloos probeert om in al zijn stukken vernieuwend toneel te spelen. Dit doen zij op hun eigen Cloos manier en elke voorstelling biedt dan ook nieuwe verrassingen.
Cloos heeft net haar eerste bijeenkomst in de nieuwe formatie gehad en zal in september beginnen met repeteren voor hun nieuwe stuk.​​

Aankomende voorstelling

Feest

Regie: Marije Hoogerbrugge

Feest

Een groep vrienden heeft net hun diploma uitreiking gehad. Na 4 jaar studeren zijn ze eindelijk klaar. Nu gaat het “echte leven” beginnen. Sommigen gaan aan het werk, anderen beginnen een nieuwe studie of gaan reizen. De vraag is alleen: blijft deze hechte vriendengroep zoals het is? Of is dit over 10 jaar alleen nog een fijne herinnering?

Eerst is het tijd voor Feest! 1 laatste avond om los te gaan en het Leven en de Vriendschap te vieren.

We wensen u heel veel kijkplezier,

De Uitvoeringsdata zijn wel net even anders. Cloos is te zien op zaterdagavond 3 juni om 20.00 uur en op zondagmiddag 4 juni om 13.30 uur. De zaal zal een half uur voor de start open gaan.


Sponsoren