Cloos

Is de jongerengroepering van Tovedem en bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 leden. Als je op 1 september 17 jaar bent mag je lid worden van Cloos.

Cloos speelt 1 productie per jaar. Per productie zijn er twee speelavonden namelijk de vrijdag en zaterdagavond. Elke vrijdagavond wordt er gerepeteerd van 21.00 tot 22.30 uur. Indien de regisseur dit wenselijk acht kunnen er extra repeteer avonden ingelast worden.
In de zomer en kerst schoolvakanties zijn er geen repetities.

Cloos probeert om in al zijn stukken vernieuwend toneel te spelen. Dit doen zij op hun eigen Cloos manier en elke voorstelling biedt dan ook nieuwe verrassingen.
Cloos heeft net haar eerste bijeenkomst in de nieuwe formatie gehad en zal in september beginnen met repeteren voor hun nieuwe stuk.​​

Aankomende voorstelling

De bende van 4 maal 70

Regie: Frits Blankensteijn

Willem, Katrien, Albert en Mathieu zijn bewoners van een bejaardentehuis. Ze zijn ontevreden met alle bezuinigingen en kortingen die de regering doorvoert op hun pensioen. Ze komen daarom op het idee om een bank te overvallen. Ze moeten echter voorzichtig te werk gaan want de directeur van hun tehuis houdt ze scherp in de gaten. Uiteraard gaat de bankoverval niet van een leien dakje. Ze moeten daarom ook diverse hindernissen overwinnen. Met als gevolg complete chaos in het bejaardentehuis.

Sponsoren