Tovedem

Onder deze naam spelen de volwassenen hun toneelstukken. Wij spelen 2 producties per jaar, één in april en één in november. Verschillende soorten stukken komen aan bod, meestal (maar niet altijd) met een komisch karakter. Onder leiding van steeds wisselende regisseurs proberen we een zo goed mogelijke productie neer te zetten, terwijl plezier voorop staat.

Tovedem bestaat uit maximaal 10 mannen en 10 vrouwen. Voor de dames bestaat op dit moment een wachtlijst. Per productie zijn er twee speelavonden, namelijk de vrijdag- en zaterdagavond. Elke donderdagavond wordt er gerepeteerd van 20.00 tot 22.30 uur.

Aankomende voorstelling

De Italiaanse Meesterhand

We nemen u mee naar een Engels landhuis, dat wordt bewoond door de excentrieke familie Tomb. De oude heer Tomb is pas overleden, dus er valt een erfenis te verdelen. Wanneer dat niet naar ieders verwachting dreigt uit te pakken, slaat de chaos snel en bruut om zich heen. Wij zijn ons allemaal bewust van het noodlot dat aan het eind van ons leven op ons wacht, maar voor de familie Tomb en aanverwanten woekert die kille wetenschap wel genadeloos gruwelijk om zich heen. Ieder moeten zich maar zien te redden in hun ingesneeuwde huis, ergens in Engeland, waar het verleden, dood of levend, slachtoffer of dader, spookachtig naar hun enkels reikt…

Rik van Schaik, regie.

Sponsoren